Despre noi

Sănătatea este o investiție pe termen lung, nu o cheltuială inutilă! Aceasta este premisa de la care s-a născut Eva Nutrition.

Misiunea noastră

Este să folosim știința și tehnologia genetică pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Suntem alături de dumneavoastră în tot acest demers și vrem să vă oferim oportunitatea de a trăi o viață mai lungă, mai sănătoasă și să vă bucurați de o bătrânețe fericită și plină de vitalitate.
Experiența noastră de peste 30 de ani, atât în cercetare cât și în studii avansate în genetica umană, ne-a determinat să conștientizăm că moștenirea genetică joacă un rol important pentru sănătatea noastră. Anumite predispoziții către diferite boli, dacă nu sunt gestionate corect, pot avea efecte dezastruoase asupra organismului nostru. În câmp nutrițional, am văzut că dietele talie unică sunt cel mai adesea ineficiente. Cercetările în nutrigenomică pot explica acum de ce aceleași alimente afectează persoane diferite în moduri diferite. Eva Nutrition are ca scop principal îmbunătățirea calității vieții și îmbătrânirea sănătoasă.

Echipa noastră

Echipa Eva Nutrition este formată din specialisti în nutrigenetică, nutriție, farmacie, cosmetologie din România, Italia, Marea Britanie și Dubai, care și-au dedicat activitatea studiilor genetice, creerii de formule pentru cele mai de succes suplimente alimentare, dermatocosmetice, plasându-ne pe patru mari paliere: testare genetică, prevenția bolilor, diete și lifestyle și antiaging medicine (sau medicina anti îmbătrânire).
Laboratoare genetice moderne
100%
Specialiști în genetică și nutriție
100%
Tehnologie de ultimă generație
100%
Soluții personalizate pentru nevoile clienților
100%

Scurt istoric

Colaborăm cu cele mai serioase firme de suplimente alimentare și laboratoare genetice din Italia, Marea Britanie și USA. Toate produsele Eva Nutrition au în spate, pe lângă echipele de specialiști, ani de cercetare și studii aprofundate în testarea genetică, formularea de suplimente alimentare, preparate galenice, produse dermatocosmetice, pentru a rezulta produse finite cu rezultate remarcabile asupra corpului și minții.
Suntem bucuroși să fim alături de dumneavoastră în tot acest demers! Vă așteptăm cu sfaturi de sănătate și indicații care vă pot schimba calitatea vieții.
Pentru specialiștii, medici, dieteticieni, care doresc o aprofundare a Nutrigeneticii și nutriției bazate pe genotip, Eva Nutrition oferă suport și training de specialitate în cazul în care vă gândiți la o colaborare cu compania noastră.
Medicina viitorului se va baza pe genetică, dietă, stil de viață și mai ales prevenția. Credem într-un trai mai sănătos și în îmbătrânirea sănătoasă. Cea mai de seamă bogăție este sănătatea!

Echipa științifică

Dr. Maria Vranceanu

CEO AND FOUNDER
nutritionist, expert nutrigenetica, nutrigenomica si medicina antiaging, acreditare A.M.I.A Italia( Associazione Medici Italiani di Medicina Antiaging)

Prof. Dr. Keith Grimaldi

Departamentul Nutrigenetică și nutrigenomică
CEO EUROGENETICA
Marea Britanie

Prof. Dr. Lorena
Filip

Departamentul nutritiție și dietetică
UMF Cluj Napoca
România

Prof. Dr. Mario Marchetti

Departamentul suplimente alimentare
Farmacist, jurnalist medical
Universitatea Tor Vergata, Roma, Italia

Prof.Dr. Sammir Giussepe Sukkar

Departamentul nutriția pacientului oncologic
MEDIC SPECIALIST NUTRIȚIE ONCOLOGICĂ ȘI GASTROENTEROLOGIE
Genova, Italia

Marco Marchetti PhD

Departamentul diete speciale
Nutriționist, specialist diete ketogenice
Profesor colaborator, Universitatea Tor Vergata Roma si NutriKeto Salerno Italia

Flavia Manole

Departamentul nutritie si dietetica
Dietetician
România

Luca Nannini

Departament dermatocosmetice, nutraceutice
Farmacist
Farmacia Metalla
Italia

Stefano Pezzana

Departamentul nutraceutice și preparate galenice
Farmacist
CEO Farmacia Pezzana SAS Italia

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!