Termeni si conditii

Termenii și condițiile generale se aplică tuturor vânzărilor de produse de către Lifestyle and antiaging medicine prin intermediul magazinului online www.eva-precisionnutrition.com.

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor și condițiilor menționate mai jos. Toate comenzile plasate în magazinul online www.eva-precisionnutrition sunt subiect al termenilor și condițiilor definite mai jos, în forma în care sunt publicate pe acest site la momentul plasării comenzii.

Lifestyle and antiaging medicine își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Pagina “Termeni și condiții” conține întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Eva Nutrition – este denumirea comerciala a Lifestyle and antiaging medicine persoană juridică de naționalitate bulgara, având sediul social în localitatea Ruse, str Stefan Karadja 10, Bulgaria, având cod unic de înregistrare fiscală BG205036543 fiind inscrisa VIES.

Furnizor – Eva Nutrition este brand al societății Lifestyle and antiaging medicine.

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care efectuează o comandă și achiziționează produse prin comandă online pe site-ul  www.eva-precisonnutrition.com.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Cont – secțiune din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre cumpărător și istoricul cumpărătorului în site (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri etc.).

Informațiile personale sunt informații care pot fi utilizate pentru a vă identifica, fie singure, fie în combinație cu alte informații.
Furnizorul colectează și stochează următoarele tipuri de informații personale:
Informații despre înregistrare sunt informațiile pe care le furnizați despre dvs. atunci când vă înregistrați și cumpărați Serviciile noastre (de exemplu, numele, adresa de e-mail, adresa de identitate, parola și informațiile de plată).
Informațiile genetice sunt informații despre genotipul dvs. (de ex., A, T, C și G din anumite locații din genomul dvs.), generate prin procesarea salivei dvs. de către Furnizor sau de către contractori, succesori și asociați; sau prelucrate în alt mod de către și / sau au contribuit la Furnizor.
Informațiile cu auto-raportare reprezintă toate informațiile despre dvs., inclusiv despre condițiile de boală, despre alte informații legate de sănătate, trăsături personale, istoric familial și alte informații pe care le introduceți în sondaje, formulare sau funcții în timp ce sunteți conectat (ă) la contul dvs.

Comandă – un document electronic ce apare ca formă de comunicare între FURNIZOR  și cumpărător prin care cumpărătorul transmite FURNIZOR ului, prin intermediul site-ului, intenția sa de a achiziționa produse de pe site. În urma plasării comenzii, FURNIZOR ul este de acord să livreze produsele comandate, iar cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acestuia.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp, stabilită de către FURNIZOR .

Contract – contractul la distanță încheiat între FURNIZOR  și cumpărător, fără prezența fizică simultană a FURNIZOR ului și a cumpărătorului, reprezentat prin comanda confirmată de către FURNIZOR .

Conținut – toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; orice informație comunicată prin orice mijloc de către FURNIZOR , cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra produselor și/sau promoțiilor desfășurate de către FURNIZOR  într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea FURNIZOR ului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către Eva Nutrition, cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către FURNIZOR , indiferent de modalitatea de livrare.

  Acceptarea termenilor
Utilizarea de către dvs. a Serviciilor Furnizorului (cu excepția serviciilor furnizate de Furnizor în baza unui acord separat) se supune termenilor acordului legal dintre Dvs. și Furnizor stabilit în acești Termeni și condiții. Cu excepția celor specificate aici, acești Termeni și condiții se aplică oricărei utilizări a Serviciilor, incluzând, dar fără a se limita la:
(a) depunerea unei probe de salivă pentru extracția și prelucrarea ADN;
(b) încărcarea unei versiuni digitale a informațiilor dvs. genetice și interacțiunea cu aceasta pe site-ul furnizorului.
Pentru a utiliza serviciile, trebuie mai întâi să fiți de acord cu Termenii și condițiile.
Nu puteți utiliza Serviciile dacă nu acceptați Termenii și condițiile.
Puteți accepta Termenii și condițiile prin:
(1) faceți clic pentru a accepta Termenii și condițiile, pe site-ul web unde această opțiune vă este pusă la dispoziție de Furnizor pentru orice serviciu; sau prin
(2) de fapt, folosind serviciile. În acest caz, recunoașteți și sunteți de acord că Furnizorul va trata utilizarea de către dvs. a Serviciilor ca acceptare a Termenilor și condițiilor de la acel punct.
În plus, atunci când utilizați în special serviciile furnizorului, veți fi supuși oricăror linii directoare sau reguli aplicabile acestor servicii care pot fi postate din când în când.
Toate aceste reguli sau reguli sunt incluse aici prin referință în Termenii și condițiile.
Furnizorul poate, de asemenea, să ofere din când în când și alte servicii care sunt reglementate de diferiți termeni de serviciu.
Descrierea serviciilor
Serviciile includ accesul la site-ul public al furnizorului, la achizitionarea suplimentelor alimentare de pe site și la serviciile personale de genotipare, inclusiv colectarea și analiza probei de saliva. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, fiecare caracteristică nouă care consolidează sau îmbunătățește serviciul curent va fi supusă Termenilor și condițiilor. In ce priveste testarea genetica tu confirmi ca esti de acord că Serviciile se bazează pe starea actuală a cercetării genetice și a tehnologiei utilizate de Furnizor la momentul cumpărării sau vizualizării.
Pe măsură ce progresează cercetarea, cunoștințele și tehnologia științifică evoluează, Furnizorul este în mod constant implicat in inovare, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor săi. Recunoașteți și sunteți de accord că forma și natura serviciilor pe care Furnizorul le furnizează se pot schimba din când în când fără a vă anunța în prealabil. În cadrul acestei inovații continue, recunoașteți și sunteți de acord că Furnizorul poate opri (permanent sau temporar) furnizarea anumitor Servicii (sau a oricăror caracteristici din cadrul acestuia), Servicii către dvs. sau către alți utilizatori, în general, la discreția Furnizorului, fără a vă anunța în prealabil.
Puteți întrerupe utilizarea Serviciilor în orice moment. Nu este necesar să informați în mod specific furnizorul când nu mai folosiți serviciile decât dacă solicitați închiderea contului dvs. Furnizorul își asumă răspunderea pentru utilizarea Serviciilor în afara termenilor prezentului Termeni și Condiții sau a altor condiții aplicabile.

Pentru a utiliza serviciile, trebuie să obțineți acces la internet, fie direct, fie prin dispozitive care accesează conținutul bazat pe web și plătiți orice comision de serviciu asociat cu acest acces. Ești exclusive responsabil pentru plata acestor taxe. În plus, trebuie să oferiți acces furnizorului la toate echipamentele necesare pentru a realiza o astfel de conexiune la internet, inclusiv un computer și un modem sau alt dispozitiv de acces.

Cerințe preliminare
1. Indiferent dacă trimiteți propria dvs. proba de saliva sau un eșantion de saliva pentru oricine v-a dat autoritate legală pentru a face acest lucru sau pentru a vă furniza propriile informații genetice, nu puteți utiliza Serviciile și nu puteti accepta Termenii și condițiile în următoarele cazuri:
(1) nu aveți vârsta legală formarea unui contract obligatoriu cu Furnizorul; sau
(2) sunteți o persoană interzisă să primiți Serviciile, în conformitate cu legile jurisdicției în care locuiți sau de la care utilizați Serviciile.
2. În plus față de condițiile de mai sus, dacă contribuiți sau furnizați în alt mod furnizorului propriile dvs. informații genetice, trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult pentru a accepta acești Termeni și Condiții în numele dvs. sau al celor care v-au dat autoritate legală să faceți acest lucru.
 
Riscuri și considerații privind serviciile furnizorului
1. Odată ce obțineți informațiile genetice, cunoștințele sunt irevocabile. Nu trebuie să presupuneți că orice informații pe care am putea fi în măsură să le furnizăm, fie ca acum, fie ca progrese în cercetarea genetică, vor fi binevenite sau pozitive. Ar trebui să înțelegeți, de asemenea, că, pe măsură ce exista progresul cercetării, pentru a vă face sa evaluați semnificația ADN-ului dvs. în contextul unor astfel de progrese, poate fi necesar să obțineți mai mult de la medicul dumneavoastră sau de la alți furnizori de servicii medicale.
2. Puteți afla informații despre dvs. pe care nu le anticipați. Aceste informații pot evoca emoții puternice și au potențialul de a vă modifica viața și viziunea asupra lumii. Puteți descoperi lucruri despre dvs., care te tulbură și nu ai capacitatea de a controla sau de a schimba (de ex. genotipul poate avea o șansă mai mare decât media de a dezvolta o anumită afecțiune sau boală).
Aceste rezultate ar putea avea implicații sociale, legale sau economice.
3. Este posibil ca laboratorul să nu poată procesa proba dvs., iar procesul de laborator poate duce la erori. Este posibil ca laboratorul să nu poată procesa proba dvs, în cazul în care saliva nu conține un volum suficient de ADN sau dacă nu furnizați suficienta saliva, sau rezultatele obținute din prelucrare nu corespund standardelor noastre de acuratețe. În cazul în care procesarea inițială eșuează din oricare dintre aceste motive, Furnizorul va reprocesa aceeași proba, gratuit. Dacă a doua încercare de a procesa aceeași proba nu reușește, Furnizorul se va oferi să vă trimită un alt kit de colectare saliva, pentru a colecta o a doua proba, gratuit.
4. Nu trebuie să vă schimbați comportamentele cu privire la sănătate, numai pe baza informațiilor furnizate de Furnizor. Asigurați-vă că discutați informațiile dvs. genetice cu un medic sau cu alt furnizor de îngrijiri medicale, înainte de a acționa asupra informațiilor genetice rezultate din serviciile furnizorului. Pentru cele mai multe boli comune, genele despre care știm că sunt responsabile doar pentru o mică parte din riscuri pentru sănătate. Pot exista gene necunoscute, factori de mediu sau opțiuni de stil de viață care sunt mult mai multi predictori importanți. Dacă datele dvs. indică faptul că nu vă aflați la un risc genetic crescut pentru un anumit pacient,
boală sau condiție, nu trebuie să simțiți că sunteți protejat. Opusul este de asemenea adevărat; dacă datele tale indică faptul că vă aflați într-un risc genetic crescut pentru o anumită boală sau condiție, nu înseamnă că veți dezvolta definitiv boala sau afecțiunea. În ambele cazuri, dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de ceea ce învățați prin intermediul furnizorului, trebuie să vă adresați medicului sau altui furnizor de servicii medicale.
5. Informațiile genetice pe care le împărțiți cu alții ar putea fi folosite împotriva intereselor dvs. Ar trebui să aveți grijă să vă împărtășiți informațiile genetice cu alții. În prezent, foarte puține înstitutii sau companiile de asigurare solicită informații genetice, dar acest lucru s-ar putea schimba în viitor.
6. În plus, informația genetică pe care ați ales să o împărțiți cu medicul sau cu alt furnizor de îngrijiri medicale poate deveni parte din înregistrarea dvs. medicală și prin această cale să fie accesibilă altor
furnizorii de servicii medicale și / sau companiile de asigurări în viitor. Informații genetice pe care le distribuiți cu familia, prietenii sau angajatorii pot fi folosite împotriva intereselor tale. Chiar dacă împărțiți Informația Genetica ce nu are astăzi nici un sens sau o semnificație limitată, informațiile ar putea avea un înțeles mai mare în viitor, fiind descoperite noi aspecte. Dacă sunteți întrebat de o societate de asigurări dacă aveți informații genetice despre starea dvs. de sănătate și nu le dezvăluiți acestora, pot fi considerate frauduloase.
7. Serviciile furnizorului sunt numai pentru utilizare informațională și educațională. Nu oferim consultanță medicală. Informațiile genetice furnizate de Furnizor sunt numai pentru utilizare informațională și educațională. Furnizorul nu aprobă sau garantează eficacitatea oricărui curs specific de acțiune, resurse, teste, medic sau alt furnizor de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale sau alte produse, proceduri, opinii sau alte informații care pot fi menționate pe site-ul nostru.
Furnizorul consideră că: (a) genetica este doar o parte a imaginii stării de ființă a unui individ;
(b) starea de înțelegere a informațiilor genetice evoluează rapid și, în orice moment, putem
înțelege doar o parte a imaginii pe care rolul geneticii îl poate juca; și (c) numai o persoană instruită, medic sau alt furnizor de îngrijire a sănătății poate evalua starea actuală de sănătate sau boală, luând în considerare mai mulți factori, inclusiv în unele cazuri genetica dvs., precum și simptomele dvs. actuale. Daca va bazati pe orice informație furnizată de Furnizor, de angajații Furnizorului, de alții care apar pe site-ul nostru la invitația Furnizorului, sau alți vizitatori pe site-ul nostru se află exclusiv pe propriul risc.
 
Licență limitată

Toate drepturile rezervate; distribuite în temeiul unei licențe limitate de la furnizor; sunteți de acord că nu aveți dreptul de a oferi oricui altcineva alte drepturi în ceea ce privește conținutul acestui serviciu. Este posibil să nu modificați, să închiriați, să împrumutați, să vindeți, să distribuiți sau să creați lucrări derivate pe baza acestui conținut al Serviciilor (fie integral sau parțial), cu excepția cazului în care vi s-a spus în mod expres că puteți face acest lucru de către Furnizor sau de către proprietarii acestui conținut, într-un acord separat.

Conduita clientului – Utilizare ilegală și interzisă
Ca o condiție a utilizării de către dvs. a Serviciilor, sunteți de acord ca Furnizorul să nu utilizeze Serviciile pentru orice scop ilegal sau interzis. Este posibil să nu utilizați Serviciile în nici un fel ce
ar putea afecta, dezactiva, suprasolicita sau afecta Serviciile sau interfera cu utilizarea oricarei alte parti. Este posibil să nu obțineți sau să încercați să obțineți materiale sau informații prin intermediul acestui site sau orice mijloace care nu sunt făcute în mod intenționat sau furnizate prin intermediul Serviciilor. În plus, sunteți de accord să nu utilizați Serviciile pentru a încălca acești Termeni și condiții, nici un cod de conduită sau alte recomandări pot fi aplicabile pentru orice zonă a Serviciului sau au fost comunicate de către orice afiliat cu Furnizorul; sau încalcă în mod intenționat sau neintenționat orice lege locală, de stat, națională sau internațională aplicabilă sau orice reglementări care au forță de drept.

Recunoașteți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil și că Furnizorul nu are responsabilitatea față de dvs. sau față de orice terță parte pentru – orice încălcare a obligațiilor dvs. în conformitate cu Termenii și condițiile.

Condițiile și consecințele (inclusiv orice pierdere sau daună pe care Furnizorul ar putea suferi)
a unei astfel de încălcări. În cazul unei încălcări a oricăror dintre aceste acorduri, Furnizorul are dreptul la suspendare sau să vă întrerupa contul și să refuzați orice utilizare curentă sau viitoare a Serviciilor (sau oricare dintre acestea, parte a acestuia) și veți apăra și veți despăgubi Furnizorul și afiliații săi împotriva oricărei răspunderi, costurile sau daunele rezultate din încălcarea reprezentării.

Dacă încălcați termenii acestei secțiuni și / sau Furnizorul are motive întemeiate să suspecteze că ați încălcat termenii acestei secțiuni, Furnizorul are dreptul să vă suspende sau să vă anuleze contul și să refuze orice utilizare curentă sau viitoare a Serviciul (sau orice parte a acestuia).

Controlul exporturilor și legile și regulamentele aplicabile
Recunoscând caracterul global al internetului, sunteți de acord să respectați toate regulile locale privind comportamentul online și conținutul acceptabil. În mod specific, sunteți de acord că: (1) furnizarea probei / eșantionului dvs. nu este sub rezerva oricărei interdicții sau restricții la export în țara în care aveți reședința; (2) eșantionul și datele dvs. pot să fie transferate și / sau prelucrate în afara țării în care locuiți; și (3) vă veți conforma tuturor legile aplicabile privind transmiterea datelor tehnice exportate din țara din care vă aflați si accesați Serviciile furnizorului online.
Informații genetice și / sau autoreportate.
Eșantionul de saliva, după ce a fost trimis și analizat de noi, este procesat într-un mod ireversibil și nu poate fi returnat. Consultați site-ul nostru web pentru mai multe informații despre prelucrarea probelor. Orice informație genetică derivata din analiza salivei dvs. rămâne informația dvs., sub rezerva acelor drepturi pe care le păstrăm în set, în acești Termeni și condiții.

Înțelegeți că nu trebuie să vă așteptați la nici un beneficiu financiar din partea Furnizorului ca rezultat al prelucrării sau al punerii la dispoziție a informațiilor dvs. genetice, așa cum se prevede în Declarația noastră de confidențialitate și în Termenii și condițiile.

Despăgubire
Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Furnizorul și filialele sale, afiliații, ofițerii, agenții,
contractori, parteneri, angajați, succesori și cesionari împotriva oricărei reclamații sau cereri, inclusiv
taxe rezonabile pentru avocați, făcute de orice terță parte; datorită sau care decurg din conținutul de utilizator al dvs., trimiteți, postați sau transmiteți prin intermediul Serviciului; sau utilizarea de către dvs. a Serviciului; sau conexiunea dvs. la Serviciu; sau încălcarea Termenilor și condițiilor; sau încălcarea oricăror drepturi ale altui utilizator.
Dacă ați trimis un eșantion de salivă sau ați furnizat în alt mod propriile informații genetice, veți apăra și veți despăgubi furnizorul, angajații săi, contractorii, succesorii și asignații împotriva
oricarei răspunderi care decurge din utilizarea sau divulgarea informațiilor obținute din genotiparea eșantionului de saliva/proba și analizați informațiile dvs. genetice care vă sunt dezvăluite în conformitate cu confidențialitatea noastră.
Declarație sau rezultate din orice suplimente ale unor terțe părți la instrumentele pe care le furnizăm. În plus, dacă alegeți sa furnizați informații genetice și / sau autoreglementate terțelor părți – indivizilor cărora li se adresează acestea, vă facilitați accesul, în mod intenționat sau în mod neașteptat, sau către terți în scopuri de diagnosticare sau în alte scopuri – sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Furnizorul, angajații săi, contractorii, succesorii și asociații împotriva oricărei răspunderi care rezultă din divulgarea sau utilizarea informațiilor dvs. genetice și / sau informație autoreglementata.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Furnizorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comandă.

Dacă modifică cantitatea de produse din Comandă, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Furnizorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitata in cazul in care cumparatorul nu isi da acordul.

Contractul se consideră încheiat între Furnizor și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Furnizor, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărei persoane.

Comunicarea cu FURNIZOR ul se poate realiza prin adresele și numerele de contact menționate la secțiunea “Contact” din Site. FURNIZOR ul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, Eva Nutrition își rezervă dreptul de a cere Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul Site-ului.

Eva Nutrition poate publica pe Site informații despre produse și/sau promoții practicate de către acesta într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate în euro.

În cazul plăților plăților online cu card bancar, FURNIZOR ul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de Eur. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

 

COMANDA

Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a produsului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că FURNIZOR ul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil agreat de FURNIZOR , în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

FURNIZOR ul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nici o obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:
– neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de EVA NUTRITION, în cazul plății online;
– datele furnizate de către Cumpărător pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

PUBLICITATE

Newsletterele EVA NUTRITION sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de EVA NUTRITION. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

În momentul în care, Clientul își crează un Cont pe Site își exprimă acordul să primească Newsletter. Clientul are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newsletter.

Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la abonarea la Newsletter către FURNIZOR  în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la FURNIZOR .

Renunțarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

FACTURARE ȘI PLATĂ

Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului www.eva-precisionnutrition.com includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. FURNIZOR ul va emite către Cumpărător o factură pentru produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

FURNIZOR ul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Produsele vândute de Eva Nutrition, în format electronic, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorul are obligația de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său.
În cazul în care factura nu a fost primită la adresa de email specificată, deși s-au primit 
notificările ce vă informează ca s-a finalizat comanda sau comanda a fost livrată, rugăm să ne sesizați la adresa de email:  !!!!.

Plata se poate realiza numai cu card online

Plata online cu card bancar: la finalizarea comenzii se va face redirecționarea către serverele securizate ale furnizorului Eva Nutrition de servicii de plată online cu card bancar. În cazul în care operațiunea a fost finalizată cu succes, suma aferentă comenzii va fi retrasă din contul Cumpărătorului, la livrarea coletului acesta nemaiavând nimic de plată.

Datele cardului de plata ale Cumpărătorului nu vor fi accesibile pentru Eva Nutrition și nici nu vor fi stocate de către Eva nutrition sau de către procesatorul de plați integrat în Site.

 

LIVRAREA BUNURILOR

FURNIZOR ul se obligă să livreze produsele în sistem de curierat din ușă în ușă către Cumpărător.
Preturile de pe site includ si taxele de livrare.

Livrarea comenzilor în Romania  se face prin firma de curierat rapid, în termen de 48 ore de la transmiterea email-ului ce confirmă trecerea comenzii în stare finalizată, sau de la confirmarea telefonică a comenzii.

În cazul expedițiilor în alte tari ale UE livrarea se va face prin DHL express, posta sau DPD courier.

FURNIZOR ul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

FURNIZOR ul va efectua livrarea Produselor atat in UE cat si inafara UE cu amendamentul ca in cazul suplimentelor acestea nu pot fi livrate in toate tarile dinafara UE.

Plata serviciilor de curierat pentru suplimente ii revine cumparatorului. Plata curierului pentru trimiterea probei de saliva, in caz de test genetic ii revine cumparatorului. 

 

Colete deteriorate:

În cazul în care coletul prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați primirea lui. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

 

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul FURNIZOR ului).

 

RĂSPUNDERE

FURNIZOR ul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de catre FURNIZOR  a oricarei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/Cumparatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisă de legislația in vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

Prin crearea Contului și/sau utilizarea Continutului și/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre EVA NUTRITION, aceștia fiind opozabili Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

 

ÎNSCRIEREA DE OPINII, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Înscrierea de Opinii privind unul sau mai multe produse se poate face de către Utilizatori/Cumpărători prin completarea câmpurilor în care sunt solicitate numele și adresa de e-mail.

Informațiile înscrise pot fi atat pozitive, cât și negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs. În momentul înregistrării unei anumite Opinii, Utilizatorii /Cumpărătorii acordă FURNIZOR ului o licență neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul FURNIZOR ului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afisa acest conținut.

Nu vor fi acceptate Opiniile:
– scrise ce utilizează un limbaj necorespunzător, ofensator sau jignitor la adresa oricărui alt Client/Cumpărător;
– care nu se încadrează ca și conținut în zona de Opinii referitoare la Produs, ci sunt comentarii privind preț, promoții, livrare, întrebări, informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și FURNIZOR ul, reclamă.

Orice întrebare sau problemă legate de Produse, Comenzi, Livrare, Plată, Returnare Produse etc., vor fi adresate FURNIZOR ului la adresele (email/telefon) prezentate în secțiunea Contact a site-ului.

Când un Review/Comentariu/Întrebare sau Răspuns este semnalat de către un Utilizator /Cumpărător ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către FURNIZOR  pentru a determina dacă încalcă prevederile Termeni și Condiții site. Textele introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către FURNIZOR .

În cazul în care FURNIZOR ul constată încălcarea Termenilor si Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului /Cumpărătorului de a înscrie Opinii în secțiunea Recenzii.

 

PRODUSE, REDUCERI, PROMOȚII
EVA NUTRITION  va publica pe site  sau pe pagina de Facebook, Instagram, informații despre Produse și Promoții practicate de către acesta, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Reducerile de prețuri se vor aplica conform detaliilor oferite pentru fiecare campanie în parte (număr produse, categorie produse, valoare comandă minimă, interval calendaristic, etc.), nu se vor aplica produselor ce au deja preț redus și vor fi valabile în limita stocului disponibil.

 Renunțarea la garanții
In ceea ce priveste utilizarea serviciilor de testare genetica: Sunteți în mod explicit de acord că: (1) utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor este de unică folosință. Serviciile sunt furnizate pe baza „așa cum este” și „ca disponibil”. Furnizorul declină în mod expres toate garanțiile de orice fel, indiferent dacă sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop și non-încălcare. (2) Furnizorul nu garantează că (a) serviciile vor îndeplini cerințele dvs.; (b) serviciile vor fi neîntrerupte, în timp util, în siguranță sau fără erori; (c) rezultatele obținute din utilizarea serviciilor vor fi corecte sau fiabile; (d) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. prin intermediul serviciilor va satisface așteptările dvs. și (e) orice eroare în software-ul va fi corectată. (3) orice material descărcat sau obținut în alt mod prin utilizarea serviciilor se face la discreția dumneavoastră și la risc și că veți fi singurul răspunzător pentru orice deteriorare a sistemului dvs. de calculator sau pierderea de date care rezultă din descărcarea oricărui astfel de material . (4) nici un sfat sau informații, orale sau scrise, obținute de dvs. de la furnizor sau prin intermediul sau de la servicii, vor crea orice garanție care nu este expresă în termenii și condițiile. (5) trebuie să aveți întotdeauna precauție atunci când acordați orice informații personale de identificare despre dvs. sau pentru cei pentru care aveți autoritate legală. Furnizorul nu controlează și nu aprobă nicio acțiune care rezultă din participarea dvs. la servicii și, prin urmare, Furnizorul își declină în mod expres răspunderea cu privire la orice acțiune care rezultă din participarea dvs. la servicii.
 
 
 
Act de renunțare
Orice răspundere a Furnizorului în legătură cu acești Termeni și condiții, site-ul sau aplicația este exclusă în mod specific în măsura permisă de lege. În special, orice răspundere a Furnizorului pentru daune (inclusiv daune colaterale, cum ar fi pagube secundare sau pagube indirecte sau pierderi suferite de Furnizor) rezultate din accesarea site-ului sau a aplicației, a elementelor și / sau a utilizării acestora (rețete, sfaturi, exerciții de fitness etc.) sau care rezultă din imposibilitatea sau restricția accesului sau (de exemplu, întreruperi funcționale, erori tehnice etc.) este exclusă. Furnizorul nu este de asemenea responsabil pentru abuzul de internet și pagubele asociate suferite de viruși și de elemente dăunătoare similare, nici pentru caderile de securitate și eșecurile rețelelor de telecomunicații și ale internetului. În special, disponibilitatea operațională a internetului nu poate fi garantată. Erorile de transmisie, defectele tehnice, defecțiuni, intruziune ilegală în rețea, supraîncărcarea rețelei, blocarea intenționată a dispozitivelor electronice, accesul terților, întreruperi sau alte deficiențe din partea operatorilor de rețea pot apărea.
 
Fara garantie
Furnizorul nu vă oferă garanții în legătură cu site-ul web. În special, Furnizorul nu oferă nici o asigurare privind corectitudinea, precizia, fiabilitatea, oportunitatea, adecvarea sau completitudinea informațiilor conținute pe site și exclude orice răspundere pentru conținut incomplet sau incorect. Toate informațiile sunt furnizate fără garanție. În special, Furnizorul nu acordă garanții pentru serviciile oferite pe site. Furnizorul datorează numai efortul de utilizare a serviciului dar nu și succesul său.
 
Obligaţie
Sunteți de acord să despăgubiți Furnizorul împotriva oricăror reclamații, daune, pierderi sau revendicări care pot apărea din înregistrarea și / sau utilizarea site-ului sau a aplicației și a informațiilor astfel puse la dispoziție.
Link-uri
Furnizorul nu este responsabil pentru și exclude orice răspundere pentru conținutul site-urilor web la care se face referire prin link-uri de pe site sau prin App. Accesul la aceste linkuri este riscul dumneavoastră. Toate pretențiile de răspundere pe care le-ați îndreptat împotriva Furnizorului în legătură cu astfel de legături sunt – în măsura în care sunt permise din punct de vedere legal – excluse.
 
Drepturi rezervate
Furnizorul are dreptul de a șterge conturile de utilizator, cu condiția să existe îndoieli rezonabile cu privire la corectitudinea declarațiilor făcute. De asemenea, Furnizorul își rezervă dreptul de a suplimenta informațiile sau modificările făcute accesibile pe site sau pe aplicație în orice moment sau pentru a le șterge. Măsurile nu reduc prețurile care trebuie plătite.
 
Preturi
Prețurile includ TVA. Toate preturile curente sunt listate pe site. Aceste prețuri fac parte integrantă din relația contractuală. Suma totală a fiecărui abonament este datorată imediat după încheierea acordului.
Prețul de cumpărare include prețul articolelor și costurile ambalajului. Costurile pentru transport și livrare la locația dvs. sunt pentru contul dvs., cu excepția cazului în care se convine altfel.
 
 
Politica de confidentialitate
1. Pentru a utiliza Serviciile, trebuie să recunoașteți și să fiți de acord cu Declarația de confidențialitate. Este posibil să nu utilizați Serviciile dacă nu acceptați declarația de confidențialitate. Puteți recunoaște și sunteți de acord cu declarația de confidențialitate prin (1) faceți clic pe pentru a accepta sau de acord cu declarația de confidențialitate, în cazul în care aceasta
opțiunea vă este pusă la dispoziție de Furnizor pentru orice serviciu; sau prin (2) utilizarea efectivă a Serviciilor.
2. Recunoașteți și sunteți de acord că Furnizorul are dreptul să monitorizeze în orice moment orice utilizare a sistemelor sale de către personalul său și să păstreze copii care să documenteze această monitorizare. Declarația noastră de confidențialitate se stabilește in functie de viitoarele așteptări pe care ar trebui să le aibă fiecare individ în ceea ce privește utilizarea serviciilor furnizorului:
Servicii, site web sau alte sisteme. Mai mult, recunoașteți și sunteți de acord că Furnizorul este liber să păstreze și să dezvăluie toate informațiile personale agențiilor de aplicare a legii sau altora, dacă este necesar să facă acest lucru prin lege sau în bună credință că păstrarea sau dezvăluirea acestor informații este rezonabilă, necesara pentru: (a) respectarea proceselor legale (cum ar fi proceduri judiciare, ordine judecătorească sau guvern (ancheta) sau obligațiile pe care Furnizorul le datorează în conformitate cu regulile etice și alte norme profesionale, legi și reglementări; (b) să aplice Termenii și condițiile furnizorului; (c) să răspundă la afirmațiile pe care le are conținutul încalcă drepturile terților; sau (d) protejează drepturile, proprietatea sau siguranța personală a
Furnizor, angajații săi, utilizatorii, clienții săi și publicul. În acest caz, vă vom anunța
informațiile de contact pe care ni le-ați furnizat în prealabil, cu excepția cazului în care acest lucru ar încălca legea sau o hotărâre judecătorească. Înțelegeți că prelucrarea și transmiterea tehnică a serviciilor, inclusive informațiile dvs. personale, pot implica (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare, se conformează și se adaptează. În cele din urmă, Furnizorul poate, la propria sa discreție, să restricționeze accesul pe site pentru orice motiv.
 
Securitatea datelor
Sunteți conștient că protecția datelor pentru transmiterea de date pe internet nu poate fi garantată în stadiul actual al tehnologiei. În consecință, sunteți responsabil pentru datele transmise pe internet. Toate informațiile personale de comenzi, cum ar fi numele, adresa și numerele de credit
cardurile sunt trimise criptate și stocate pe un server care este protejat împotriva accesului neautorizat.
 
Drepturile clientului
Puteți oricând să solicitați furnizorului să vă furnizeze o copie a datelor personale referitoare la profilul dvs. În plus, Furnizorul vă va corecta sau șterge datele la cerere în orice moment.
 
Datele Clientului după terminarea contractului
După terminarea contractului, datele dvs. de profil nu vor fi șterse, cu excepția cazului în care solicitați în mod explicit acest lucru. Cu toate acestea, chiar și după terminarea contractului, aveți dreptul să corectați sau să ștergeți datele dvs. de profil în orice moment.
 
Dispoziții finale
Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în orice moment. Atunci când se efectuează astfel de ajustări, Furnizorul le publică imediat pe site. Depinde de tine să rămâi la curent cu versiunea actuală a Termenilor și condițiilor.
În cazul în care una sau mai multe dintre prevederile acestor Termeni și condiții sunt anulate sau nevalabile, acest lucru nu va afecta restul Termenilor și condițiilor. În cazul invalidității sau ineficienței unei clauze, aceasta trebuie înlocuită cu una care se apropie cel mai mult de scopul economic al dispoziției invalidate.
Toate notificările furnizorului către Client în conformitate cu acești Termeni și condiții trebuie să fie considerate ca având loc atunci când Furnizorul trimite mesajul către Client prin e-mail către
adresa furnizată de Client către Furnizor.
 
Jurisdicția
Dreptul Uniunii Europene și acești Termeni și Condiții reglementează toate acordurile la care Furnizorul intră, de asemenea, dacă desfășurarea activității are loc în afara Europei, orice litigii care decurg dintr-un accord la care acești Termeni și condiții se aplică în întregime sau parțial sau care apar ca o consecință a acordurilor care vor fi încheiate ulterior, care sunt o consecință a unui astfel de acord, vor fi prezentate, la discreția Furnizorului, instanței competente din sediul furnizorului
sau în sediul clientului, cu excepția cazului în care o dispoziție legală obligatorie impune altfel.
Cu toate acestea, Furnizorul poate conveni cu Clientul ca litigiul să fie soluționat de către
arbitraj independent.

FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!