TESTUL GENETIC PREDISPOZIȚIA LA CELULITĂ

480€

4 pași simpli pentru a începe călătoria NutriGENE DIET

PASUL 1

Comandă kitul pentru testarea
genetică.

PASUL 2

Folosiți cu ușurință tamponul de recoltare al salivei de acasă sau de oriunde v-ați afla.

PASUL 3

Trimiteți-l prin poștă sau curier la adresa laboratorului nostru.

PASUL 4

Veți primi rezultatul în 30 zile lucrătoare.

Celulita reprezintă rezultatul combinației structurii cutanate de suprafață cu celulele de grăsime din profunzime, care ies la suprafață, în timp ce țesutul conjunctiv ține pielea pe loc, ducând la apariția aspectului vălurit. Există mai multe tipuri de grăsime în corpul uman, dar cea care „se vede” prin prisma celulitei este cea subcutanată. Celulita se manifestă atunci când celulele de grăsime ies înafară, in timp ce septurile (tesutul care leagă derma de celelalte țesuturi din profunzime), fiind mai rigide, trag pielea înapoi. Am putea spune că celulita reprezintă umplutura unei saltele, în timp ce septurile sunt cusăturile. Cu cât cusăturile sunt mai strânse, cu atât unele zone ale saltelei vor ieși mai înafară, împinse de către umplutură. În general, aceste septuri sunt dispuse perpendicular la femei, de aceea „coaja de portocală”, umflăturile și ondulațiile se văd mai intens. Septurile sunt dispuse in unghi la bărbați, de aceea ondulațiile cauzate de celulită sunt mai puțin vizibile sau apar mai greu.

Studiile recente demonstrează că polimorfisme în gena ACE rs1799752 și gena HIF1A rs11549465 sunt responsabile de apariția celulitei independent de stil de viață, greutate si contraceptive. Polimorfismele în gena ACE duc la niveluri crescute de enzimă cu alterări ale circulație sanguine la nivelul pielii ducând la o proliferare anormală a celulelor și alterarea arhitecturii tisulare.

Polimorfismele în gena HIF1A determină apariția celulitei în special la femeile slabe. De reținut că polimorfismele din genele menționate sunt asociate cu celulita inclusiv la femei normoponderale.

Inflamatia bazală crescută poate contribui de asemenea la apariția celulitei de aceea analizarea polimorfismelor din genele Il și TNF are o importanță crucială.

In functie de rezultate specialistul va decide asupra conduitei terapeutice.

Pe baza rezultatelor experții noștri îți vor recomanda genocosmeticele adaptate profilului tău genetic, dietă și suplimente care te vor ajuta în lupta cu celulita.

Pentru mai multe informatii descarca model raport

POȚI ÎNCERCA ȘI ALTE TESTE...

Testul
EVA DIET FIT

Testul
EVA AGING AND BEAUTY

Testul
EVA CARDIOMETABOLIC

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!