Dermatocosmeticele reprezintă o îmbinare între cosmetice și produsele farmaceutice, de aceea au deopotrivă proprietăți terapeutice și estetice. Altfel spus, au grijă atât de sănătatea, cat și de frumusețea pielii, oferind soluții complete pentru îngrijirea întregului corp.
Sunt produse inovatoare, bazate pe cercetări dermatologice fundamentale, al căror scop este de a întelege fiziologia și patologia pielii (boli precum acneea, cuperoza, psoriazisul, dermatita atopică, hipersensibilitatea etc.), dar și mecanismele ei de îmbătrânire și de regenerare celulară.
Astfel, ele conțin și îmbină ingrediente și principii patentate, ce restabilesc echilibrul natural cutanat și parametrii optimi ai sănătății și tinereții pielii: apa (termală, ionizată sau echilibrată în deuteriu), acid hialuronic, colagen, antioxidanti (vitamina C, A, E, coenzima Q10, aminoacizi, extracte naturale din ulei de struguri, rodie, ceai verde etc.), acizi grași, argilă, enzime, extracte din plante, săruri minerale, oligoelemente etc.
Aplicate la nivel topic, produsele influențează mecanismele biologice ale pielii, îmbunătățindu-i aspectul cu ajutorul aportului de ingrediente necesare unui ten sănătos.
Cu ce sunt diferite de produsele cosmetice clasice?
Ingredientele, cercetarea riguroasă, aportul medicilor dermatologi și modul de acțiune sunt criteriile care fac diferența. Astfel, au ingrediente de calitate superioară, hipoalergenice (fără alcool, coloranți sau conservanți) cu tolerabilitate cutanată excelentă și cu proprietăți multiple (hidratante, antiinflamatoare, antiiritante etc.), ce acționează mai rapid la nivelul pielii, dar și în profunzimea acesteia. În plus, deoarece sunt mult mai concentrate în substanțe active, cu acțiune terapeutică, vin ca o completare a terapiei dermatologice.
Ce sunt și pentru ce sunt indicate?
Sunt produse cu o activitate crescută la nivelul pielii și cu o putere de penetrare mult mai mare decât aceea a cosmeticelor normale. Nu au parfum, alcool, coloranți sau conservanți și nu conțin ingrediente care favorizează apariția punctelor negre. În schimb, sunt bogate în ingrediente active, de calitate superioară și în apă termală, recunoscută pentru efectele ei benefice de regenerare a pielii, acțiune antiinflamatoare și antiiritantă, datorate conținutului bogat de săruri minerale și oligoelemente.
Dermacosmeticele EVA NUTRITION beauty selection au ca scop menținerea pielii și a anexelor sale (piele, păr, unghii) în stare bună, restabilirea condițiilor fiziologice ale pielii alterate, în asociere cu terapiile farmacologice prescrise de un medic generalist, dermatolog, medic estetic, tricholog, chirurg plastic. Unele produse sunt destinate preveniției deteriorărilor induse de expunerea la UV, prevenirea degenerării pielii legată de vârstă, prevenirea și / sau reducerea daunelor datorate unei anumite condiții de viață (fumat / stres / dietă incorectă / droguri), păstrarea pielii sugarului și copilului în stare bună, înfrumusețarea scalpul și părului cu produse specifice, limitarea căderii părului.
Dacă ești un medic dermatolog sau de chirurgie estetică și vrei să colaborezi cu noi completează formularul de contact din secțiunea specialiști. Unul din reprezentanții noștri te va contacta în cel mia scurt timp.
Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!