EVA DIET FIT

480€

Ce analizează EVA DIET FIT:

Abilitatea de detoxifiere a corpului tău, iar pe baza rezultatelor îți vom propune soluții pentru a îmbunătăți detoxifierea.
Necesarul de vitamina D și dacă ai predispoziție la osteoporoză.
Necesarul de vitamine B și dacă ai predispoziție la declin cognitiv precoce.

Necesarul de omega 3 bazat pe polimorfismele din genele inflamației.

  • Predispoziția spre comportamente alimentare compulsive și riscul de a mânca în exces.
  • Sensibilitatea la cafeina și alcool.
  • Intoleranța la lactoză și gluten.
  • Toleranța la stres, cronotipul genetic și calitatea somnului.
  •  În ce privește antrenamentul, vei afla dacă profilul tău este orientat spre sporturi de putere sau de rezistență. Este important pt antrenament și sala de forță.

VO2max este consumul maxim de oxigen realizabil în timpul exercițiilor fizice intense. Este considerat unul dintre cei mai buni indicatori măsurabili ai potențialului aerob al unei persoane și, prin urmare, al capacității sale de a efectua activități de rezistență. Sunt analizate unele gene care afectează capacitatea aerobă individuală și oferă potențialul VO2max care ar putea fi obținut cu un stil de viață sănătos, exerciții fizice regulate și o bună stare de fitness.

Capacitatea organismului de a transfera oxigenul în mușchi este influențată de multe gene, care afectează fluxul sanguin, nivelul colesterolului HDL și echilibrul glicemic. Studiile științifice au arătat că unele persoane pot profita mai mult de antrenamentele cardio decât altele.

Recuperarea energiei este unul dintre cele mai importante aspecte ale programului de antrenament al oricărui sportiv. Când îți testezi corpul cu sesiuni de antrenament intens, este esențial să te reîncarci și să îți repari mușchii, astfel încât să fii pregătit pentru următorul efort fizic.

Atunci când exersezi sau practici sport, accidentarea este întotdeauna după colț. Este, de asemenea, evident că unele persoane sunt mai predispuse la răniri decât altele, iar această variabilitate este parțial genetică.

De la experți, personalizate pe genetica ta.

4 pași simpli pentru a începe călătoria NutriGENE DIET

PASUL 1

Comandă kitul pentru testarea
genetică.

PASUL 2

Folosiți cu ușurință tamponul de recoltare al salivei de acasă sau de oriunde v-ați afla.

PASUL 3

Trimiteți-l prin poștă sau curier la adresa laboratorului nostru.

PASUL 4

Veți primi rezultatul în 30 zile lucrătoare.

Eva Diet FIT – Testul genetic pentru optimizarea dietei și a performaței sportive, analizează 58 de markeri genetici si se bazează pe cele mai robuste evidențe științifice. Mănâncă inteligent, antrenează-te din greu și recuperează-te după efort în timp scurt.

Descătușează potențialul tău genetic! 

Învață despre cum genele tale afectează silueta, compoziția corporală, necesarul de antioxidanti, performanța sportivă, riscul de accidentări, cardiofitnesul, detoxifierea, obiceiurile alimentare, capacitatea aerobica, metabolismul, etc.

Pentru mai multe informatii descarca model raport

POȚI ÎNCERCA ȘI ALTE TESTE...

Testul
EVA DIET PLUS

Testul
EVA AGING AND BEAUTY

Testul
EVA CARDIOMETABOLIC

Testul
EVA DIET FIT

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!