KETOFAST

120€

Termenul de ketofast sau liposucție alimentară se referă la caracteristica unică a acestui protocol de a îndepărta adipozitatea localizată, fără intervenţie chirurgicală în special de pe coapse la femei şi de pe burtă la bărbaţi. Este o dieta low carb în care folosim un produs, MAV KETOFAST PRO, special studiat, testat şi corect echilibrat, care va ajuta corpul tău să ardă grăsimile în exces şi să îmbunătăţească vizibil părţile afectate de celulită.
Siguranţa dietelor proteice este direct proporţională cu calitatea protocolului terapeutic.

Când vorbim despre diete proteice, de cele mai multe ori auzim spunându-se că acestea sunt nocive deoarece duc la deshidratare, hipoglicemie, probleme gastrointestinale, constipaţie, amenoree, urolitiază, alterarea funcţiilor neutrofilelor, osteoporoză, carenţă de vitamine.
Într-o oarecare măsura este adevărat, dar pentru a evalua corect raportul între dieta hipoglucidică şi efectele secundare, trebuie analizată compoziţia exactă a dietei low carb cât şi protocolul terapeutic.
Există multe variante de diete low carb. Ca generalitate, se consideră low carb o dietă care are mai puţin de 60 gr de carbohidraţi pe zi.
Există o mare varietate de diete hipoglucidice cum ar fi: diete low carb şi low fat, diete low carb şi high fat, diete normoproteice (de la 1 la 1,5 gr de proteină pe kg. corp) şi diete hiperproteice de la 1,5 la 3 şi peste 3 gr de proteine pe kg. corp.
Pentru a înțelege semnificația acestor date, vă prezentăm un scurt studiu al unei diete low crab.
G.L.Blackburn de la Universitatea Harvard în anul 1973 a elaborat PSMF (Protein Sparing Modified Fast) sau VLCD (Very Low Calorie Diet), determinând cu exactitate necesarul proteic al organismului în timpul abstinenţei de la măncare (post) pentru a proteja masa nobilă a unui individ, adică de la 1,2 la 1,5 gr pe Kg corp de greutate ideală. A luat naştere astfel postul proteic care protejează echilibrul azotat şi anihilează foamea datorită chetogenezei.
Aportul aproape exclusiv de proteine, 1,2 gr pe Kg corp de greutate ideală la femei şi 1,5 la bărbaţi. reprezintă un aport caloric foarte scăzut care obligă organismul la folosirea propriilor rezerve energetice.
Dupa ce au fost consumate rezervele de glicogen, începe neoglucogeneza hepatică (sintetizarea de glucoza din surse nonglucidice, de exemplu, piruvat, lactat, glicerol, sau aminoacizi) în care se produce glucoza necesară funcționării celulelor glucodependente. Ulterior sunt utilizate depozitele adipoase cu catabolizarea acizilor grași, care sunt transformați în corpi cetonici.
Așadar, aportul redus de carbohidrați stimulează lipoliza și chetogeneza. În dietele proteice lipidele endogene reprezintă singura sursă de energie și catabolizarea lor va continua până la o reducere consistentă a greutății.

Pe baza studiilor disponibile, EVA NUTRITION propune o variantă evoluată a dietei Blackburn și anume LIPOSUCTIA ALIMENTARA

Este o dietă aminoacidică, cu un profil dietologic low carb. În cadrul protocolului terapeutic se folosesc suplimente proteice de înaltă valoare biologică, îmbogățite cu anumite tipuri de aminoacizi stimulanți ai anabolismului proteic și ai catabolismului lipidic.
De mare interes și succes este folosirea acestei diete în tratarea adipozităților localizate.
Particularitatea acestui protocol este aceea de a reduce stimularea insulinică și a activa producerea de hormon de creștere GH.
Mecanismul lipolitic rămâne nealterat și determină o mobilizare a grăsimilor din adipozitățile localizate.
Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!