PIERDEREA ÎN GREUTATE

192€

4 pași simpli pentru a începe călătoria

PASUL 1

Comandă kitul pentru testarea
genetică.

PASUL 2

Folosiți cu ușurință tamponul de recoltare al salivei de acasă sau de oriunde v-ați afla.

PASUL 3

Trimiteți-l prin poștă sau curier la adresa laboratorului nostru.

PASUL 4

Veți primi rezultatul în 10-15 zile lucrătoare.

Gândiți-vă cât de frecvente sunt eșecurile în alimentație. Pierderea în greutate obținută cu sacrificii epuizante și apoi o recuperare rapidă a kilogramelor pierdute, adesea chiar ajungând să cântărim mai mult decât atunci când am început dieta. Oare unde greșești? Cum să invingi cântarul? În nici un caz pierzându-te prin aplicații complicate care îți calculează caloriile sau cedând gossip-ului dietologic și trecând de la o dietă la alta. Nu există o dietă universală și nici o filozofie a gândirii dietetice în care să te încadrezi forțat. Cunoaște-te mai întâi pe tine și apoi urmează cea mai potrivită dietă pentru tine. Tu reacționezi la alimente într-un mod personal, diferit de celelalte persoane, deoarece mâncând nu introduci în corpul tău doar calorii sterile, ci molecule care vor interacționa cu corpul și cu metabolismul tău, la rândul lor condiționând ADN-ul tău. Învață să te întrebi care sunt nevoile tale, ce te poate ajuta în mod concret într-o dietă de slăbit, cum să depășești obstacolele. Și, dacă dorești să te cunoști mai bine și să afli mai multe despre cum poți condiționa expresia genelor care alcătuiesc ADN-ul tău atunci trebuie să alegi dieta genetică pentru care e absolut necesar să faci testul genetic, Eva diet plus sau Eva diet fit.
Analizând anumite gene, corelate cu metabolismul carbohidratilor, lipidelor, metabolism, predispoziția la obezitate, necesarul de vitamine, intoleranțe precum cea la lactoză, gluten, comportament alimentar, dieteticienii noțtri îți vor putea croi dieta după propriul ADN.
Da, informațiile conținute în ADN-ul tău pot fi folosite pentru a personaliza pierderea în greutate, astfel încât să îți garanteze succesul în terapia dietologică. Prin urmare, genetica, cu nou apăruta nutrigenetica, se dovedește a fi un aliat strategic al siluetei tale. Cu excepția cazurilor foarte rare, toată lumea poate slăbi în urma unui stil de viață bazat pe combinația corectă alimentație si exercitiu fizic, dar  testarea ADN ne  poate ajuta să înțelegem ce se află în spatele dificultății de a slăbi, asa cum se întâmplă în unele cazuri. Prin intelegerea acestor mecanisme putem facilita și optimiza pierderea în greutate. 

Descarca si completeaza chestionarul:

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT

Abonează-te la Newsletter pentru noutăți!